Asiantuntijapalvelut​

Laitehankinnan esisuunnittelu, tarjouspyynnöt, kilpailutus, huoltosuunnittelu tai töiden organisointi. Sähkötekniikan ja kunnossapidon alueella voi tulla vastaan monenlaisia tilanteita, joihin ei oman henkilöstön aika tai asiantuntemus riitä. Kauttamme saat apua ja tukea moniin laitteen tai laitteiston elinkaaren aikana tarvittaviin toimintoihin.

laitehankinta-min

Laitehankinnan tukipalvelut

Hankittavan laitteen tai laitteiston määrittely, kilpailutus ja hankinnan tukipalvelut ovat osa hankintaprosessia, joka kattaa tarpeen tunnistamisesta hankinnan toteuttamiseen asti.

 
Markus Lappalainen
RMC Finland Oy
lights-min

Energiatehokkuuteen liittyvät kartoitukset

Erilaisten energiatehokkuutta parantavien menetelmien kartoitus ja ideointi niin suurissa, kuin pienissäkin kohteissa.

Kristiina Asmundi
Vormu Oy
Sähkönlaatu

Teho- ja sähkönlaadun mittaukset

Sähköverkon mittaukset, tehokartoitukset ja kulutusanalyysit pienistä <10A virroista aina useisiin tuhansiin amppeereihin asti.

paine-min

Paineilma- ja kaasujärjestelmien vuodonhaku

Ultraäänimittaukseen perustuva vuodonilmaisu mahdollistaa nopean ja kustannutehokkaan vuodonpaikallistamisen kaikenlaisissa kaasu- ja ilmavuototilanteissa. Myös alipainevuodon löytäminen onnistuu laitteen avulla.

Untitled design (1)

Osittaispurkausmittaukset suurjännitejärjestelmissä

Ultraäänimittaukseen perustuva mittaus mahdollistaa vikaantuneiden eristimien, liitosten ja päätteiden havaitsemisen jo ennen sähkökatkoa, tai suurempaa laitevauriota.

Missio

Missiomme on tarjota asiakkaillemme luotettavia, energiatehokkaita ja kestäviä sähköjärjestelmien elinkaaripalveluita, jotka edistävät heidän liiketoimintansa suorituskykyä ja kehitystä. Pyrimme ylläpitämään sähköisten järjestelmien turvallisuutta, toimintavarmuutta ja ympäristöystävällisyyttä, samalla tarjoten erinomaista asiakaspalvelua ja teknistä asiantuntemusta.

Visio

Visiomme on olla luotettu toimija sähköjärjestelmien elinkaaripalveluiden alalla, tunnustettu innovaatioista, kestävästä kehityksestä ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Haluamme olla kumppani, johon asiakkaamme voivat luottaa ja toimintamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin sekä menestykseen sähköjärjestelmien hallinnassa ja ylläpidossa.

Ota Yhteyttä!

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista insinööritoimistoa sähköalalla ja kunnossapidossa, olet tullut oikeaan paikkaan. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti ja luotettavasti.